Facebook

Like os på facebook og hold dig opdateret

med arrangementer, åbningstider, tilbud mm.

 

Åbningstider

Mandag til fredag:
kl. 9-14
-nogle dage senere


Frivillige er velkomne
Det er en dejlig måde at holde sommerferie på - ring eller skriv på 26165198 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Gallo Gartneriet

Gallo er ikke en del af Hospitalet, vi er en lille privat forening og vi regner med at kunne låne jordstykket af kommunen i fremtiden - også når der kommer et letbane stoppested. Vi har brug for al den opbakning og støtte vi kan få - både økonomisk og praktisk når vi måske skal lave lidt om på anlægget.  


Aktiviteter 

Se vores facebook side, vi har blandt andet foredrag om Bi-venlige planter, foredrag om økologisk dyrkning mm. Vi arrangerer også gåture fra haven langs stranden eller op i skoven hver anden uge.

 

Kig indenfor i haven

Der er jo åbent hele døgnet rundt alle ugens dage - gå på opdagelse, men venligst uden at tage noget - vi er afhængige af indtægten fra vores lille salgsbod.


Bliv medlem kun kr.100 se under fanen "praktisk info: 
 

Projekt BISTAD

honning fra Gartneriets have

I samarbejde med projekt BISTAD har Gartneriet opstillet 2 bistader, hvor tusindvis af flittige honningbier er flyttet ind. Gartneriets medarbejdere låner beskyttelsesdragter af BISTAD og er med til at se ind i staderne når BISTADS medarbejdere kommer og passer bierne. Honningen kan købes i Gartneriets salgsbod.

Om projekt BISTAD

BISTAD er et lokalt Aarhus projekt der forener natur og miljøbeskyttelse med socialt ansvar. For mere information se www.bistad.dk