Facebook

Like os på facebook og hold dig opdateret

med arrangementer, åbningstider, tilbud mm.

 

Åbningstider

Mandag til fredag:
kl. 9-14
-nogle dage senere


Frivillige er velkomne
Det er en dejlig måde at holde sommerferie på - ring eller skriv på 26165198 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Gallo Gartneriet

Gallo er ikke en del af Hospitalet, vi er en lille privat forening og vi regner med at kunne låne jordstykket af kommunen i fremtiden - også når der kommer et letbane stoppested. Vi har brug for al den opbakning og støtte vi kan få - både økonomisk og praktisk når vi måske skal lave lidt om på anlægget.  


Aktiviteter 

Se vores facebook side, vi har blandt andet foredrag om Bi-venlige planter, foredrag om økologisk dyrkning mm. Vi arrangerer også gåture fra haven langs stranden eller op i skoven hver anden uge.

 

Kig indenfor i haven

Der er jo åbent hele døgnet rundt alle ugens dage - gå på opdagelse, men venligst uden at tage noget - vi er afhængige af indtægten fra vores lille salgsbod.


Bliv medlem kun kr.100 se under fanen "praktisk info: 
 

Om Gallo Gartneriet
Gallo Gartneriet er et rekreativt område. I Gallo Gartneriet samles man om at dyrke vores økologiske have. Gallo Gartneriet er et åbent arbejdsfællesskab, hvor alle er velkomne til at tage del i arbejdet. Fællesnævneren for mange af gartneriets medarbejdere er, at man har en psykisk sårbarhed. Haven tænkes som et fristed, hvor alle der er optaget af at dyrke jorden, kan samles, udveksle erfaringer og deltage i havearbejdet. 

Vi dyrker efter økologiske principper, så vi sprøjter ikke og bruger ikke gift - der skal til gengæld flere hænder til :-)


Åbningstider
Mandag til fredag: kl. 9-14 - nogle dage længere

Vores bod holder åbent i samme tidsrum, afhængig af bemanding og vareudvalget. Se gerne facebook for mere info.

Aktuelt
Gallo Gartneriets have er blevet grønnere igen, vi har fået nyt drivhus og har travlt med alt slags havearbejde. Vi har også overtaget ansvaret for bierne, så hvis der er nogle kyndige bi-elskere derude er i velkommen til at være med.

Der er rigtig god plads til flere frivillige - ring til Henriette på 26165198 for at høre nærmere.

 
Åben have
Vi afholder Åben Have et par gange om sommeren. 

Næste gang er søndag den 25. august kl. 13-17. Her kan du komme og se den skønne økologiske have, købe afgrøder, blomster og havens egen nylavede honning, høre foredrag og slå dig ned i have-cafén med kaffe, the og hjemmebag. I år har vi også glæden af, at Bente Møller Holm fra Plantarum Boghandel, kommer med et udvalg af sine havebøger man kan se og købe. Der vil desuden være en præsentation af vores eventyrlige "101 urter" i højbede, og man kan se vores insekthotel under udarbejdelse. Vi glæder os ikke mindst til hyggeligt samvær i haven!

Her kan du læse en artikel om Gallo Gartneriet fra tidsskriftet Praktisk Økologi 5/2015 og se flotte billeder.