Facebook

Like os på facebook og hold dig opdateret

med arrangementer, åbningstider, tilbud mm.

 


Åbningstider
Vi åbner igen efter vinteren den 25. marts i tidsrummet:

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: kl. 9-14

 

Onsdag: Lukket

 

Gallo Gartneriet
Gallo er ikke en del af Hospitalet, vi er en lille privat forening og vi regner med at kunne låne jordstykket af kommunen i fremtiden - også når der kommer et letbane stoppested. Vi har brug for al den opbakning og støtte vi kan få - både økonomisk og praktisk når vi måske skal lave lidt om på anlægget.  


Aktiviteter 

Se vores facebook side, vi har blandt andet foredrag om Bi-venlige planter, foredrag om økologisk dyrkning mm. Vi arrangerer også gåture fra haven langs stranden eller op i skoven hver anden uge.

 

Kig indenfor i haven

Der er jo åbent hele døgnet rundt alle ugens dage - gå på opdagelse, men venligst uden at tage noget - vi er afhængige af indtægten fra vores lille salgsbod.

Højbede/plantekasse

Vi har ledige kasser til den nye sæson, og hvis du fornyer dit medlemskab kan beholde kassen fra sidste år husk venligst at sætte et skilte med dit navn i kassen, så vi kan se at den er i brug. 


Bliv medlem kun kr.100 se under fanen "praktisk info: 
 

Om Gallo Gartneriet

Gallo Gartneriet er et rekreativt område. I Gallo Gartneriet samles man om at dyrke vores økologiske have. Gallo Gartneriet er et åbent arbejdsfællesskab, hvor alle er velkomne til at tage del i arbejdet. Fællesnævneren for mange af gartneriets medarbejdere er, at man har en psykisk sårbarhed. Haven tænkes som et fristed, hvor alle der er optaget af at dyrke jorden, kan samles, udveksle erfaringer og deltage i havearbejdet. 

Vi dyrker efter økologiske principper, så vi sprøjter ikke og bruger ikke gift - der skal til gengæld flere hænder til :-)


Åbningstider

Vi åbner efter vinteren den 25. marts 2019.

Mandag, tirsdag, torsdag, fredag: kl. 9-14

Onsdag: Lukket

Vores bod holder åbent i samme tidsrum, afhængig af bemanding og vareudvalget. Se gerne facebook for mere info.

 

Vi afholder Åben Have et par gange om sommeren.

 

Her kan du læse en artikel om Gallo Gartneriet fra tidsskriftet Praktisk Økologi 5/2015 og se flotte billeder.